16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

Gandia tornarà a comptar amb l’ajuda de la Generalitat per a potenciar i promocionar la ruta ‘Territori Borgia’

3

– Turisme Comunitat Valenciana destinarà 160.000 euros a l’Ajuntament de Gandia a través d’un conveni de col·laboració

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Gandia per a potenciar la ruta turística de la família dels Borgia durant 2023.

Mitjançant aquest conveni, Turisme destinarà un total de 160.000 euros a l’Ajuntament de Gandia per a impulsar la promoció i el posicionament de la marca ‘Territori Borgia’.

Aquest acord permetrà a Gandia realitzar accions enfocades a la creació de contingut per a la interpretació del patrimoni perquè els i les turistes puguen comprendre i descobrir la història i la influència dels *Borgia en terres valencianes de manera accessible i lúdica.

Així, es contemplen accions de dinamització en el destí relacionades amb la temàtica borgiana, com el Festival Borja Port Art, de teatre, circ i dansa, que se celebrarà en el Moll dels Borja. També es preveu promocionar la marca ‘Territori Borgia’ a través d’una falla borgiana per a promocionar les Falles de Gandia a través de l’eix temàtic dels Borgia.

A més, s’impulsarà la III edició de la ‘Fira Borgiana’ que es preveu que se celebre durant el mes de desembre. També es promocionarà la programació de visites guiades en col·laboració amb agències i empreses de turisme locals per a fer valdre el patrimoni de Gandia vinculada a la ‘Ruta dels Borja’.

Una altra de les accions serà la participació en el Ral·li Clàssics Territori Borgia, un circuit que recorre 250 quilòmetres emblemàtics on va viure la família Borgia.

El conveni també contempla la realització de diferents accions per a promocionar la marca ‘Territori Borgia’ a través de la gastronomia,  impulsant showcookings tematitzats, espais expositius en fires gastronòmiques, degustacions, o promoció d’experiències gastronòmiques.

També s’impulsaran accions de promoció i posicionament de la marca ‘Territori Borgia’ a través de diferents canals de comunicació en línia i offline.

Articles relacionats