L’associació d’hotelers fa en falta una millor neteja als carrers de la platja de Gandia

El president de l’Associació Empresarial Hotelera de Gandia i la Safor (AEHGS), Vicente Frasquet, ha sol·licitat a l’ajuntament de Gandia una “millor” programació de la neteja pels carrers durant la temporada estival amb la finalitat de “mantenir més neta nostra platja”. 
Així de contundent s’ha manifestat Frasquet, amb motiu de la galaa de la Federació d’Associacions Empresarials de la Safor (FAES), que es celebra este dilluns a Gandia. A més, ha assegurat que ja estan treballant en l’engegada de la fibra òptica que “ens permetrà disposar d’un sistema molt millor en la infraestructura de telecomunicacions”. Així mateix, ha reivindicat la necessitat de “posar al dia” els carrers, voreres i asfaltats perquè la platja “estiga en les condicions que es mereix”. 
En aquest sentit, el president d’AEHGS ha recalcat que “si aconseguim un producte de qualitat en una ciutat de qualitat, al final viurem tots més a gust. I el propi client que ve a visitar-nos se’n va content perquè és un lloc on ve de gust viure i estiuejar”. 
Sobre l’associacionisme, ha incidit que “estar associat és sempre important perquè d’alguna manera respires el pols de la societat. L’estar junts et permet en qualsevol moment poder manifestar determinades inquietuds”. D’altra banda, estar dins de FAES és per a Frasquet “un luxe perquè ens permet tenir encara una integració major, que és al final el que se cerca, el ser un equip cada vegada més gran”.

Et Pot Interessar