18.1 C
Gandia
Divendres, 24 maig, 2024

L’associació d’estudiants Lux EPSG organitza l’Exposició fotogràfica ‘La calle’ 

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València acull l’exposició fotogràfica ‘La calle’, organitzada per l’associació Lux EPSG del Campus, l’objectiu del qual és impulsar xarrades, exposicions i tallers relacionats amb la fotografia. Vint-i-un estudiants han participat en aquesta exposició, que pot veure’s en el hall d’exposicions de la Sala de Conferències 1 del Campus, del 30 de gener al 29 de febrer, de 8.00 h a 19.00 h.

Segons els coordinadors de Lux EPSG, la temàtica de l’exposició” es va triar després d’un sondeig en xarxes socials en el qual el més votat dels temes proposats va ser la ‘Street Photography'”.

Lux EPSG compta amb el suport de la subdirecció de cultura del Campus i està integrada per 35 estudiants, la majoria de 3r del Grau en Comunicació Audiovisual, encara que també hi ha d’altres cursos. Les seues activitats poden seguir-se en l’Instagram @luxepsg.

Màster Class gratuïta d’Introducció al Pitching

Quasi cent estudiants han assistit a la Màster Class gratuïta d’introducció al Pitching, impartida hui al Campus de Gandia de la UPV per Marian Sánchez Carniglia. La ponent és productora i guionista i ha treballat amb directors com James Cameron o els germans Cohen i per a estudis com a Universal, Paramount o Warner Bross. En el seu Màster Class, la cineasta ha oferit pautes als estudiants perquè siguen capaços de defensar els seus projectes audiovisuals abans inversors per a aconseguir finançament.

Articles relacionats