17.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

L’Associació de Veïns de la platja de Daimús bel·ligerant amb el govern municipal

L’Associació de Veïns de la platja de Daimús (AvpD) ha remés una nota de premsa reclamant un seguit d’actuacions que estan previstes i que encara no s’han portat a terme, i que en la mateixa han assenyalat que “l’AvpD se sent burlada i enganyada pel govern de Daimús”.

Els punts principals de la seua denúncia són:

– Solució a les canyes i brutícia que hi ha a la platja a conseqüència del temporal

– Accessos a la sorra de la Platja

– L’estat dels parcs infantils

Davant la denúncia plantejada ens hem posat en contacte amb l’Alcalde de Daimús, Javier Planes, per tal de saber la seua opinió al voltant de les reclamacions de l’AvpD.

Respecte a la situació de les conseqüències del temporal l’Alcalde ha manifestat que “tenim un pla de xoc per pal·liar les circumstàncies sobrevingudes pel temporal i que farem, i així tindre la nostra platja enllestida per a la Setmana Santa”.

L’Alcalde també ha puntualitzat que fa uns dies, concretament al voltant d’una setmana, va tindre personalment una conversa per whatsapp amb el president de l’AvpD on l’informava del procediment d’actuació respecte als accessos a la Platja i de la millora dels Parcs Infantils.

De fet l’aprovació de les despeses es va realitzar al ple del passat 10 de març, i la publicació de la modificació de crèdits al bolletí oficial de la província (BOP) el 22 de marc, en la qual es destinen 120.000 € a les escales de la platja (accessos), i 119.544 € a la millora dels parcs infantils de la Platja.

BOP Daimus

Javier Planes ha incidit en què “les administracions hem de seguir una sèrie de procediments per tal de fer possible la realització de les obres i millores, i que són els que són, però malgrat aquesta situació, el nostre objectiu és que es porten a terme, i a més la gestió econòmica ens permet realitzar aquestes millores en recursos propis, gràcies al romanent de caixa”.

Nota de premsa de l’AvpD

“L’Associació de Veïns de la platja de Daimús davant el lamentable estat de la nostra platja després de diversos dies de temporal, tenint la Setmana Santa al voltant de la cantonada, exigim solucions ràpides a qui corresponga.

Si la Delegació de Costes no ho arregla, per desgràcia, el nostre Ajuntament hauria d’adoptar les mesures corresponents per netejar-la, i a posteriori, aprovar la reclamació a l’administració corresponent.

Un altre tema sagnant són els accessos a la sorra a la platja. En la reunió que vam tindre al mes de novembre, l’alcalde de Daimús,
Javier Planes, ens va informar del calendari d’obres i actuacions.

Aquests accessos anaven a ser reparats en el mes de febrer, estem gairebé a l’abril i no hi ha moviment. Els parcs infantils de
la platja continuen, durant dos anys, en un estat lamentable i poc pràctic. També es repararien a principis d’any … Veiem
altres platges circumdants i ens donen enveja saludable.

L’AvpD se sent burlada i enganyada pel govern de Daimús. Moltes promeses i gairebé res. Així doncs, reiterem la nostra sol·licitud que ja enviarem l’1 de març, demanant una reunió urgent amb l’alcalde i la nostra directiva”.

Articles relacionats