L’Associació de Persones Sordes celebra el Dia de les Llengües de Signes

L’Associació de Persones Sordes de Gandia i la Safor ha celebrat a Gandia diverses activitats amb motiu del Dia Nacional de les Llengües de Signes Espanyoles.

En aquesta data es recorda la importància que tenen les llengües de signes perquè les persones sordes puguen comunicar-se i interactuar amb l’entorn, transmetre idees i emocions o accedir a la informació i al coneixement. També es reivindica la integració i la normalització, acabar contra l’estigma cap a les persones sordes. “L’associació fa un treball importantíssim, no només en les escoles, també d’integració social. Però encara queden molts reptes per assolir, però a poc a poc anem avançant en la reivindicació de la igualtat. Des de l’Ajuntament estem al seu costat”, ha assegurat González.   

Així, este dijous, 14 de juny, de 10 a 13 h, hi havia instal·lat un estand informatiu de l’associació al Passeig de les Germanies (front la Casa de la Marquesa), on s’ha mostrat el seu treball i s’han regalat signes. A les 13 h, s’ha llegit un manifest a les portes de l’Ajuntament i es penjarà una pancarta a la façana.

Et Pot Interessar