Un centenar d’alumnes d’Unimajors (Universitat de València) reben els seus diplomes

Els alumnes d’Unimajors (Centre Internacional de Gandia de la Universitat deValència) de cinqué i tercer de les promocions 2013-2018 i 2015-2018 respectivament, han celebrarat este dijous 14 de juny el seu acte de lliurament de diplomes i imposició de beques al Teatre Serrano de Gandia.

L’acte ha estat presidit pel vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, i el gerent de la Fundació General de la UV, Cristóbal Súria. Així mateix, també han estat presents el director del Centre de Gandia, J.Emili Aura, i el professorat de la Universitat que imparteix classe a Unimajors.

Seixanta-huit han sigut els alumnes que han finalitzat el primer cicle de l’itinerari d’Humanitats o Ciències Socials que han rebut la beca i el diploma acreditatiu de mans les autoritats mentres que han sigut una quarantena els què han celebrat que han finalitzat el segon cicle d’especialització.

La Universitat dels Majors celebra enguany el seu desé aniversari a Gandia i hui compta amb quasi mig miler d’alumnes que cursen l´itinerari d´Humanitats i Ciències Socials. L’únic requisit per a accedir és comptar amb 50 anys o més. L’èxit de la Universitat dels Majors a Gandia ha portat a la Universitat de València a repetir l’experiència en altres 9 localitats Ontinyent, Cullera, L’Eliana, Quart de Poblet, Paterna, Requena, Alzira, Benetússer i Massamagrell.

Et Pot Interessar