L’Associació de Malalts Mentals de la Safor busca ajuda per a editar l’obra guanyadora del seu premi literari

L’Associació d’Ajuda a Malalts Mentals de la Safor (Asaem) ha iniciat una campanya de micromecenatge per a finançar la publicació del conte guanyadors del primer certamen literari que ha convocat l’entitat, el projecte més potent en matèria de sensibilització i canvi social que han dut endavant fins a la data. Històries Efímeres, títol del certamen, és més que un concurs de contes infantils, és un projecte d’àmbit literari i socioeducatiu que pretén visibilitzar al col·lectiu de les persones amb malaltia mental, alhora, que sensibilitzar a la població més menuda, els xiquets i les xiquetes, nodrint-los d’un material educatiu, abans inexistent, que els proporcione les ferramentes necessàries per a treballar la sensibilització en matèria de salut mental.
L’autor de l’obra és José Figueres, que, amb ‘La colla de Nelson’, torna a estar molt present en el panorama literari saforenc després d’haver guanyat, també aquest any, el Premi Nacional Círculo Rojo de las Letras en Almería, amb la seua òpera prima ‘Desperté en la Habana’.
La il·lustradora de l’obra és l’Aitana Carrasco, que, a pesar de la seua joventut, ja s’ha convertit en una il·lustradora de prestigi en el panorama literari nacional i internacional amb nombroses publicacions amb les més prestigioses editorials.
Es pot col·laborar al següent enllaç: https://www.verkami.com/projects/21744- edicio-del-conte-projecte-la-colla-de-nelson

Et Pot Interessar