Els centres de formació de persones adultes d’Oliva obrin el periode de matrícula

La Regidoria d’Educació d’Oliva, que dirigeix Yolanda Pastor, ha informa de l’obertura del periode de matrícula al Centre de Formació de Persones Adultes Joanot Martorell (a la imatge) dels diferents cursos, tallers i programes formatius englobats, fins al 5 d’octubre, i es tornarà a obrir 15 al 31 d’octubre. En ambdós casos l’horari serà de 09.00 a 13.00 hores. D’altra banda, l’altre centre de formació de persones adultes que depén de conselleria, l’FPA Serafí de Centelles, també ha iniciat el període de matrícula. La seua oferta acadèmica d’enguany inclou programes de formació bàsica, preparació per a proves d’accés de cicles formatius, i d’altres cursos com iniciació a la informàtica, informàtica avançada, preparació per a les proves de valencià (EOI, JQCV) i tertúlies literàries.

L’oferta acadèmica del present curs en el Joanot Martorell es divideix en sis grans blocs: Formació Bàsica (alfabetització, neolectors, castellà per a immigrants, i repàs i preparació de formació bàsica); cursos de valencià (nivell A2, B2, C1, i C2), cursos de dibuix i pinturacursos d’idiomes (angles 1, anglés 2, anglés 3, francés i alemany), noves tecnologies ( informàtica, tractament d’imatges i iniciació a Internet), tallers (patchwork; respiració, meditació, relaxació i filosofia; mengem herbes silvestres; cuinem).

“Enguany hem volgut oferir noves activitats per tal d’arribar a més persones adultes. Hem donat continuat a l’oferta acadèmica de l’any anterior però s’han incorporat tallers diversos de cuina, de respiració, o de patchwork. En definitiva, des de l’FPA Municipal volem oferir una oferta variada i extensa per tal que cada persona puga matricular-se en activitats que són del seu interés”, assenyalava la regidora d’Educació, Yolanda Pastor.

El Centre FPA Municipal Joanot Martorell està ubicat al Passeig de Jaume I, núm. 6. Per a més informació: 96 285 06 98 o 607 874 500.

Et Pot Interessar