15.9 C
Gandia
Dilluns, 29 novembre, 2021

La Fira de Gandia transcorre sense incidències greus

La Fira i Festes de Gandia ha arribat a la darrera jornada sense incidències de gravetat, tot i l’aglomeració de gent que s’ha registrat desde divendres, segons ha informat la Policia Local. Els agents del cos local de policia només han hagut d’intervenir en un un accident de trànsit a la carretera d’Almoines provocat per un porc senglar. D’altra banda, la Policia Local ha informat de que té a les seues dependències tres carteres extraviades als carrers amb la seua documentació i noranta euros en metàl·lic. 

La regidora delegada de Seguretat, Àngels Pérez, ha valorat aquest matí el dispositiu desplegat durant la Fira i Festes.
Un balanç “molt positiu”, ha remarcat la regidora, ja que “la notícia d’aquesta Fira és que no hi ha hagut notícies. No hem hagut de lamentar cap incident destacable tot i l’afluència massiva de persones sobretot a la plaça del Mosset, el recinte firal i el parc de la Festa”.
Àngels Pérez ha destacat la col·laboració ciutadana en totes les actuacions que s’han realitzat. “La ciutadania ha valorat positivament el treball de proximitat de la Policia Local i el reforç que hem realitzat des del departament i des de la Policia Nacional. Tot el dispositiu s’ha complert tal com s’havia previst en la Junta de Seguretat celebrada la passada setmana gràcies a la bona coordinació entre tots els estaments que hem estat implicats”.
Pel que fa a la posada en marxa del Punt Violeta, Pérez ha destacat la seua ubicació i l’acollida que ha tingut entre totes les persones que han acudit a aquest.

Durant la Fira, s’ha establert una cobertura de 220 efectius de la Policia local (repartits en torns de matí, vesprada i nit), voluntaris de Protecció Civil, 50 voluntaris de Creu Roja (3 ambulàncies) i operaris en Trànsit i Mobilitat per controlar els accessos, així com el tancament i obertura de carrers, a més d’un reforç en tots els serveis del Cos Nacional de Policia que se centra en els punts on hi ha grans aglomeracions com  ara el recinte firal o on es desenvolupen espectacles, especialment durant la nit. Els agents han actuat tant uniformats com de paisà, a més de dues unitats especials del Grup Operatiu de Resposta (GOR).

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles