L’Associació d’Amics del Molló de la Creu anuncia la cinquena pujada al cim

l’Associació d’Amics del Molló de la Creu ha organitzat per a diumenge 16 de setembre, amb motiu de la festivitat de l’exaltació de la Creu,  la V pujada al Molló de la Creu.
La concentració serà a les 7:45 hores en la porta del Col·legi Los Naranjos, de Gandia, des d’on s’iniciarà la pujada a les 8:00 hores. Una vegada en el cim, es podran delectar amb les vistes del terme municipal de Gandia, i explicar sobre el mateix terreny el projecte de Creu que l’Associació està duent a terme. L’acte està obert a totes les persones que desitgen participar, que solament hauran de portar calçat còmode, aigua i l’esmorzar.
L’associació es va crear amb la intenció d’instal·lar una creu en el Molló de la Creu. En aquesta muntanya ja havia instal·lada una creu de grans dimensions que data de l’any 1927 i que va ser destruïda per causes meteorològiques.
L’Associació ha vist com en poc temps ha anat creixent i comptant amb gran nombre de persones simpatitzants ,així com germandats i associacions tant religioses com a culturals de la ciutat, i es preveu pròximament que s’adherisquen associacions excursionistes i relacionades amb la naturalesa.

Et Pot Interessar