12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

L’arbre dels Drets llueix en el Parc Ausiàs March de Gandia

El passat divendres 3 de juny l’Àrea d’Infància de Gandia va commemorar la participació i trajectòria del Consell de la Infància amb “L’arbre dels Drets” i un l’espectacle musical a càrrec de “Malparlat”.

L’Ajuntament de Gandia, amb col·laboració amb l’Àrea d’Infància, dirigida per la regidora Liduvina Gil, va organitzar un acte d’agraïment dedicat al Consell de la Infància de Gandia per la seua gran labor realitzada durant tot l’any. L’objectiu d’aquesta activitat va ser divulgar la Convenció sobre els Drets dels xiquets i xiquetes i promoure el reconeixement de la participació infantil com un dret de la infància i adolescència.

El lloc escollit per a la plantació de l’Arbre dels Drets de la Infància va ser el Parc Ausiàs March, “un lloc emblemàtic per als ciutadans de Gandia. Esperem que aquest parc en un futur estiga ple d’arbres del Consell de la Infància, i esdevinga un bosc, el bosc de la Infància de Gandia” va declarar Liduvina Gil.

Com a cloenda de l’activitat el raper valencià “Malparlat” amb el seu grup van presentar el seu nou disc “Sentimantral” compost per 17 cançons.

Articles relacionats