15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

El PP de Gandia denuncia la falta de marquesines per a la Marina

El PP de Gandia denuncia que hi ha marquesines inutilitzades des que es va imposar la conversió en zona de vianants de “la Morada” a la platja i exigeix que s’instal·len marquesines on si per a la Marina i que les persones esperen en condicions dignes.

Els populars no comprenen quin sentit té mantindre les marquesines si fa més de dos anys que no passa per ací la Marina.

Soler ha assenyalat que “la situació s’agreuja veient que aquestes marquesines segueixen instal·lades per on no passa la Marina i, en canvi, en altres zones de la platja per on sí que passa aquest transport públic no hi ha marquesines perquè les persones puguen esperar en condicions dignes”.

Des del Govern Municipal, concretament el regidor delegat de Turisme i Platges, Vicent Mascarell ha respost a les acusacions del Partit Popular realitzades aquest mateix matí sobre la continuïtat de les dos marquesines del transport públic a primera línia de platja.

En primer lloc, l’edil ha volgut agrair als populars que se sumen “a les crítiques constructives que ens ajuden a millorar” i ha recordat al PP que “l’acció de la Morada que va obligar al canvi de les parades de la Marina, va estar condicionada per la situació excepcional que va suposar la pandèmia. Sempre vam dir que donaríem un temps per veure com funcionava la idea que, finalment i després de dos estius, podem dir que ha funcionat”.

“Hem estat molt prudents avaluant els pros i els contres de la Morada. Atés que ara és el PP, el detractor més gran de la Morada, qui demana treure les marquesines i fer irreversible la tornada del transport públic per primera línia de platja, haurem d’estudiar la mesura” ha informat Mascarell qui també ha volgut agrair al PP canvi de postura. “Ens congratula que se sumen a l’aposta del turisme sostenible i a una mesura que ha convertit la primera línia de platja en el principal aparador de la ciutat”.

Articles relacionats