15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

L’antiga porta de la Muralla de Gandia va acollir l’inici de la II edició d’Estiuvers

L’antiga porta de la Muralla de Gandia es va convertir en l’escenari de la primera actuació d’Estiuvers el passat diumenge.

Gandia Estiuvers fotografia Frances 1
Gandia, Estiuvers, fotografia Francés

Els poetes, representants de la generació dels setanta, Jaume Pont i Josep Piera van narrar els seus versos junt amb dos poetes acutals com són Chantal Poch i Joan Deusa.

El vicealcalde de la ciutat, Josep Alandete, i la regidora de Gestió de Territori i Patrimoni Cultural, Alicia Izquierdo, van acudir a aquest primer espectacle de la II edició d’Estiuvers.

Les portes de l’antiga muralla van donar pas al Museu Arqueològic on les persones que van acudir van poder gaudir d’una visita guiada per les instal·lacions i el seu voltant a les 19 h i d’un recital de poesia a partir de les 20 h.

El pròxim diumenge arribarà a l’ullal de la perla de l’Alqueria del Duc el grup que aporta un to diferent del festival d’enguany: el grup JANSKY, format per Jaume Reus i la poeta Laia Malo. Amb «Insecta Dance Music» oferiran un espectacle que unirà la música electrònica (barrejada amb sons de la natura) i la poesia.

Articles relacionats