13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

L’alumnat del SADIA realitza diferents activitats de grup a l’aire lliure

– El Servei d’Atenció Diürna per a la Infància i Adolescència i d’Inserció Sociolaboral (SADIA) ha organitzat diverses activitats de grup amb la finalitat de fomentar la companyonia i el treball en equip, conéixer l’entorn natural i respectar el medi ambient

L’alumnat del Servei d’Atenció Diürna per a la Infància i Adolescència i d’Inserció Sociolaboral (SADIA) de Tavernes de la Valldigna ha gaudit en les últimes setmanes de diferents activitats de grup amb la finalitat de fomentar la companyonia i el treball en equip, conéixer l’entorn natural i respectar el medi ambient.

Primerament, l’alumnat va viatjar fins a Tous per a fer una visita guiada a les coves del Candil i del Tortero, on van poder descobrir els seus indrets i els secrets de l’espeleologia.

Lalumnat del SADIA realitza diferents activitats de grup a laire lliureAixí, la Regidoria de Serveis Socials ha organitzat tallers mediambientals i una jornada de recollida de microplàstics a la platja del municipi, dos activitats que han comptat amb la col·laboració del Centre Excursionista, tot amb l’objectiu de conscienciar el jove alumnat de la importància de cuidar el nostre entorn.

En les últimes setmanes, s’han endinsat en els paratges naturals vallers, també amb l’acompanyament del Centre Excursionista de Tavernes, els membres del qual els han explicat durant les excursions el gran patrimoni natural que tenim a la Valldigna.

A més, l’alumnat del SADIA ha col·laborat en la construcció i la pintura del racó del reciclatge que s’està habilitant en el parc del Cambro.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “les activitats de grup al marge de la rutina diària són molt importants per a fomentar activament valors com el respecte, la companyonia, l’esforç o la superació entre l’alumnat. Durant aquestes setmanes han pogut gaudir de la natura i s’han sentit molt gratificats aportant el seu granet d’arena en la construcció del parc del Cambro”.

Articles relacionats