21 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

L’Alqueria de la Comtessa va celebrar la VIII Cursa Mascota Running

– 170 persones, amb les seues mascotes, participaren en la VIII Cursa Mascota Running de l’Alqueria de la Comtessa

El passat diumenge,16 d’octubre es va celebrar la VIII Cursa Mascota Running de l’Alqueria de la Comtessa organitzada per SPAMA Safor amb la col·laboració de l’Ajuntament. A la carrera hi van participar 170 persones amb les seues mascotes i 27 gossos de la protectora. També es van adquirir 30 dorsals solidaris, recaptant 2.000 euros en aquest esdeveniment.

Respecte a la cursa, en la categoria masculina els tres primers classificats van ser Marcelo Piera, Vicente Bel-lan i Ino Moreno. A la categoria femenina les classificades van ser Marta OrtegoMónica Cardete i Andrea Ricaldi. Després del repartiment de premis es va realitzar l’exhibició d’ensinistrament caní a càrrec de Rytual-Kan.

El dia de la carrera, SPAMA Safor, va promocionar els animals que tenen a les seues instal·lacions per poder aconseguir-los una família definitiva. Aquesta protectora té arreplegats 200 gats, 99 gossos, 3 ponis, 1 gallina i 1 agapornis.

Tal com han explicat responsables de SPAMA Safor “va ser un dia esplèndid, ja que la gent s’ho va passar molt bé i van gaudir molt del parc, un parc que teníem moltes ganes d’utilitzar. També vam poder portar alguns gossos de la protectora i la gent va poder veure’ls i comprovar que inclús els gossos que tenen fama de ser perillosos són educats i sociables. Animem a la gent a contactar amb nosaltres per poder donar-li una família a aquests animals que tant ho necessiten. També volem agrair a les voluntàries del poble i a l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa per la seua implicació i ajuda durant aquests anys”.

Articles relacionats