14.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

L’ALQUERIA DE LA COMTESSA SE SUMA AL PROGRAMA “e-ORIENTA” D’INSERCCIÓ LABORAL

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa se suma al programa experimental per a la implementació d’una xarxa de serveis digitals d’orientació i inserció laboral en la comarca de la Safor. Projecte desenvolupat per l’Acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament de la comarca de la Safor.

La ferramenta gratuïta que s’ha creat és “e-ORIENTA”, el qual mitjançant preguntes a l’usuari l’orienta en el que està buscant (formació, ocupació o emprenedoria). A més, permet oferir un servei permanent a través de la pàgina web, itineraris personalitzats amb un orientador virtual i connexió online i presencial (l’assistent virtual permet combinar la informació junt amb cites presencials per resoldre dubtes).

Aquest xat bot, ja està disponible a la pàgina web de l’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa, a més d’un apartat en la mateixa pàgina on s’explica tot amb més detall amb un vídeo sobre els itineraris explicatius de “e-ORIENTA” i la presentació d’aquest projecte.

“L’objectiu és augmentar l’ocupació i aconseguir orientar a tota la gent que actualment està aturada i no sap bé què fer” ha afirmat Voro Femenia, alcalde del municipi de l’Alqueria de la Comtessa.

Articles relacionats