21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Il·lusió i compromís en la primera jornada d’entrenaments conjunts de l’Escola de Ciclisme Triasport-Gandia i C.C. La Valldigna

– Ahir dimecres es van reunir per primera vegada les escoles de ciclisme de Triasport-Gandia i C.C. La Valldigna de Tavernes en el  velòdrom Miguel Pellicer de Xeresa per a entrenar juntes després de poc més de cinc anys en solitari.

Un dia esperat i amb molta expectació i que no ha fallat, ja que s’ha complit els objectius en aquest primer dia d’entrenaments conjunts. Sense cap dubte els xiquets volen fer pinya i això va quedar clar aquest dimecres amb els més de 30 alumnes corredors que es van presentar a aquesta primera jornada   d’entrenaments.
IMG20220223184619
La primera sessió va durar quasi dues hores i es va dividir en grups des dels majors als més xicotets, també es van fer proves d’habilitat com la gimcana.

Els joves ciclistes es troben amb molta motivació, ja que en aquesta ocasió entrenen amb altres xiquets i aquesta situació és el que fa més il·lusió i ganes de tornar.

Al final el resultat serà el de menys i el que busquen els entrenadors és que s’ho passen bé en les escoles mentre que deprenen els conceptes i valors. L’hora de competir de valent ja vindrà quan siguen cadets o juvenils.

IMG20220223201356

La direcció tècnica estarà en mans de Javito Puente, mentre que les ciclistes Lidia Fraile i Alejandra Puente estaran dirigint als xiquets des de dins de la pista.
Fotos de totes dues escoles

Articles relacionats