20.9 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

L’ALQUERIA DE LA COMTESSA OBTINDRÀ LA CERTIFICACIÓ ENERGÈTICA D’EDIFICIS MUNICIPALS

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha rebut la subvenció per a la certificació energètica d’edificis públics municipals, dins la línia d’ajuts Reacciona de la Diputació de València.

La certificació energètica mesura l’eficiència energètica, és a dir, la relació existent entre l’energia necessària per a mantindre els edificis sota uns paràmetres de confort i la que realment es consumeix.

Els edificis que s’havien de certificar energèticament havien de ser de propietat municipal, tindre una superfície construïda superior als 250 m², no tindre cap classe de protecció arquitectònica i ser freqüentats habitualment pel públic.

La certificació s’ha sol·licitat per als edificis de l’ajuntament, la casa de la cultura i l’escoleta infantil. L’import del projecte ascendeix a 2.948 euros.

L’alcalde Voro Femenia confirma que “la subvenció està destinada a l’adaptació dels edificis i recursos municipals per mitigar els efectes cap al medi ambient. El seu fi és conéixer l’estat real dels edificis i les seues possibilitats de millora energètica utilitzant la ferramenta de la certificació energètica”.

Articles relacionats