14.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

El campió Absolut en la Categoria Femenina 2021 Online és un perruquer de Gandia

El perruquer gandienc, Jesús Izaguirre Suárez, es va proclamar «Campió Absolut en la Categoria Femenina, 2021 Online» al Campionat d’Espanya de Perruqueria 2021, Online de l’Organitzación Nacional de BellezaArte y Competición (ONB). Així mateix ho anunciava a través d’una gala en directe en Facebook l’organització el passat 16 de gener.

Els guardons nacionals es dividien en dos categories, masculina i femenina, i Izaguirre es va presentar a aquesta última. De les quatre modalitats (Pentinat «Fashion Bridal»; Pentinat d’Avantguarda, Tall i color i Comercial) dins d’aquest grup va aconseguir el primer premi de Pentinat «Fashion Bridal» i de Pentinat d’Avantguarda i el segon premi en la de Tall i Coll. A més, també es va endur el «Premio a la Elegancia» en la modalitat de Comercial.

A causa de la situació del Covid-19, la prova nacional de perruqueria es va realitzar en format Online. Així, els i les participants van haver d’enviar tres imatges de diferents perspectives (frontal, posterior i lateral) del pentinat realitzat a un model real o un maniquí en un termini de presentació que finalitzava el 28 de novembre. Tot i ser en modalitat en línia, l’ONB assegurava que l’objectiu continuava sent el de reprendre els tradicionals campionats dels quals ixen els i les millors perruquers d’Espanya.

Articles relacionats