16.9 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Visita al projecte de formació per a la inserció sociolaboral de persones en situació o risc d’exclusió social

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat de la regidora de Benestar Social, Inma Rodríguez, ha visitat aquest matí les instal·lacions de Tallers Anglada on s’estan desenvolupant els continguts pràctics relatius al programa formatiu de “Tècniques bàsiques de mecànica de vehicles”, que s’imparteixen al Centre de Formació García Ibáñez.

La iniciativa es du a terme dins del projecte d’Itineraris Integrats per a la Inserció Sociolaboral de persones en situació o risc d’exclusió social en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana, subvencionat per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Dins aquesta línia de treball, també es fa l’acció formativa “Curs de servei bàsic de restaurant bar”, que es desenvolupa al saló de bodes i esdeveniments Palau Miramar (Miramar).

Prieto ha explicat que el projecte desplega accions d’orientació i prospecció laboral a més d’accions formatives tan teòriques com a pràctiques en competències digitals i competències professionals. “Aquest tipus d’iniciatives són fonamentals per ajudar les persones en situació o risc d’exclusió social perquè troben una feina que els permeta millorar la seua situació vital. Des del consistori, i l’àrea de serveis socials continuarem treballant perquè ningú no es quede enrere i mobilitzant tots els recursos que siguen necessaris”, ha conclòs.

Articles relacionats