18 C
Gandia
Divendres, 24 maig, 2024

La Gent Gran disposarà d’un horari preferent d’atenció a l’Ajuntament de Gandia

· José Manuel Prieto: “A l’Ajuntament de Gandia som conscients que hi ha moltes persones que tenen problemes amb els tràmits telemàtics i la nostra intenció és ajudar-los”

· El servei es prestarà a les Oficines d’Informació Municipal de Gandia i del Grau en horari de dilluns a divendres de 12 a 14 hores

Gandia establirà a partir del pròxim 14 de febrer un horari preferent d’atenció per a la gent gran. Així ho ha anunciat aquest mateix matí l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto en la visita al Centre Social de Corea on ha estat acompanyat per la regidora delegada de la Gent Gran, Liduvina Gil i Nacho Arnau, regidor delegat d’Administració.

L’alcalde ha afirmat que el govern municipal és sensible a les demandes de la gent gran. “No pot ser que cada dia tinguem els ciutadans de Gandia a la porta dels bancs per fer tràmits o mirar què tenen a la cartilla” i afegia que “no tots som iguals. A l’Ajuntament de Gandia som conscients que hi ha moltes persones que tenen problemes amb els tràmits telemàtics i la nostra intenció és ajudar-los. La pròxima setmana presentarem una solució municipal per aquest problema”.

Per aquest motiu, a les Oficines d’Informació Municipal de Gandia i del Grau en horari de dilluns a divendres de 12 a 14 hores sense cita prèvia, les persones grans que hi acudisquen seran ateses per ordre d’arribada a la cua preferent que s’habilitarà. Els tràmits que es podran fer són els més demandats com són: la sol·licitud de fe de vida estrangera, l’obtenció de la targeta del Major de la Generalitat i la tramitació de sol·licituds de viatges de l’IMSERSO.

Articles relacionats