22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

L’Alqueria de la Comtessa més solidària fa arribar roba a Ucraïna

– Gràcies a la iniciativa d’una veïna de l’Alqueria de la Comtessa i amb la col·laboració de l’Ajuntament s’han enviat 110 kg de roba a Ucraïna.

– La previsió és que l’enviament arribe a Ucraïna el 24 d’octubre i el 26 d’octubre al seu destí final.

Aquesta iniciativa va sorgir a partir de la recollida de roba que va tindre lloc el 6 de març, en la que es va arreplegar roba de xiquets i xiquetes de 0 a 17 anys, per a les mares acompanyants i també per a persones majors.

Les persones que van poder aportar alguna cosa van estar anant durant tot el matí al pavelló multiusos. El que es va poder recollir ha anat donant-se a aquelles persones que venien del país en guerra i que ho necessitaven.

Mentre que l’enviament de roba que ha tingut lloc aquest mes, ha sigut una demanda especifica des d’Ucraïna. Aquest enviament s’ha pagat amb les bústies solidàries que es van posar en alguns esdeveniments de l’Alqueria de la Comtessa.

“Agraïm enormement la solidaritat del nostre poble, que ha aportat el que ha pogut per ajudar a Ucraïna, un país en guerra. Estem molt orgullosos dels bautxos, ja que ells han fet possible aquesta acció en la qual s’ha ajudat gent que ho necessitava. Destaquem el gran paper que ha tingut una de les veïnes del municipi que ha sigut qui ho ha coordinat tot” ha afirmat Voro Femenía, alcalde de l’Alqueria de la Comtessa.

Articles relacionats