19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Nova  mostra de curtmetratges ‘Tavernes de la Valldigna de Por’

Es tracta d’una activitat innovadora organitzada al voltant de la Nit de Tots Sants i que tindrà lloc el divendres 28 d’octubre a les 19 hores en la Casa de la Cultura

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria de Joventut i la col·laboració de l’Institut Valencià de la Joventut, ha programat per al proper divendres 28 d’octubre una mostra de curtmetratges de terror, en què es visionaran diferents treballs audiovisuals del gènere de terror, emmarcats en la celebració de la Nit de Tots Sants.

La mostra, que tindrà lloc en la Casa de la Cultura a partir de les 19 hores, és una iniciativa innovadora i gratuïta, emmarcada dins de l’any europeu de la Joventut i dins del projecte Cortoespaña, originat amb l’objectiu d’exhibir i promoure el curtmetratge al nostre país.

El regidor de Joventut, Miquel Tur, ha assenyalat que “és una iniciativa idònia per a apropar als i les més joves la cultura audiovisual a través del gènere del terror que segur que els agradarà. A més, l’activitat proposa un nou model d’entreteniment per al jovent de Tavernes els dies previs a la Nit de Tots Sants”.

Articles relacionats