22.9 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

L’ALQUERIA DE LA COMTESSA INSTAL·LA CONTENIDORS DE VIDRE

El Consorci per a la gestió de residus V5 ha arribat a un acord amb Ecovidrio,  segons el qual Ecovidrio posa a disposició dels ajuntaments i mancomunitats contenidors de vidre (iglús).

És per aquest motiu que des del Consorci han centralitzat les peticions d’iglús de tota la seua àrea de gestió.

En l’Alqueria de la Comtessa s’han instal·lat 6 contenidors que se situen en: avinguda d’Ausiàs March, carrer Joan Carles I, gasolinera carretera de Piles, Family Cash, avinguda País Valencià (Centre Ocupacional- ASMISAF) i a la travessia Sataia.

Per a l’alcalde Voro Femenía “l’objectiu és aconseguir un increment de la taxa de reciclatge de vidre en la localitat. El vidre que es deposita als contenidors es recicla al 100% i s’utilitza per a la fabricació de nous envasos, de manera indefinida i sense perdre les propietats originals, per la qual cosa reciclant vidre evitem el creixement dels abocadors. A més, també és un element clau en la lluita contra el canvi climàtic perquè a l’utilitzar vidre reciclat en la fabricació de nous envasos, s’evita l’extracció de matèries primeres de la naturalesa, evitant l’erosió dels sòls i la desforestació del nostre entorn, i minimitzant també l’emissió de CO₂ en el procés de fabricació. Tots ells elements claus en la transició cap a l’economia circular i abandonar ja per totes el model d’utilitzar i llançar”.

Articles relacionats