5.3 C
Gandia
Dimecres, 1 febrer, 2023

La Safor registra un -14,98% menys de casos actius de coronavirus

La corba de contagis de la Safor s’ha doblegat, ja són tres actualitzacions baixant el nombre de contagis actius, i que  no havia ocorregut des de l’octubre de l’any 2021.

En aquesta actualització el nombre de casos de coronavirus actius és de 6.539, la qual cosa suposa un descens de -1.137 una incidència acumulada de 3.803,89, i a més s’aconsegueix estar pràcticament com la mitjana de la Comunitat Valenciana que és de 3.585,84, quant fa unes setmanes la Safor arriba tindré més de doble que la incidència acumulada de la Comunitat.

Evolucio pandemia coronavirus a la Safor 040222

També destacar la reducció de casos als municipis d’Ador i Bellreguard, que encara que es troben en risc alt de contagis, ja han abandonat el fanal roig de la classificació.

D’altra banda Gandia, Oliva i Tavernes de la Valldigna continuen reduint el nombre de casos actius substancialment, i cal afegir als municipis de Barx, Beniarjó, Daimús, Real de Gandia, La Font, Piles, Potries, Rafelcofer, Vilallonga, Xeraco i Xeresa.

Covid Safor 040222

La part anecdòtica en aquesta actualització és que només hi ha un municipi sense cap contagi i és Castellonet de la Conquesta, ja que tant Almiserà, Beniflà i Guardamar de la Safor han registrat casos de contagis.

Articles relacionats