18 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

L’Alqueria de la Comtessa continua la segona fase de la reforma del consultori mèdic

– L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa continua les reformes del consultori mèdic amb una segona fase amb una inversió de més de 200.000 €.

En la primera fase, ja finalitzada, es van contractar els serveis de Biofor Energia S.L per un import de 113.740 euros amb l’ajuda d’una subvenció de 100.000 euros de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

Concretament en aquesta fase es va redistribuir la planta baixa per augmentar la mida de les consultes i sala d’espera, així com ampliació de magatzem, per tal de complir amb la normativa en matèria d’accessibilitat. Per altra banda, la planta primera queda diàfana, eliminant el gran nombre de columnes i murs.

En la segona fase s’ha contractat a l’empresa Conreyser Rehabilitación de edificios S.L per un import de 108.779 euros i una ajuda de 111.024,74 euros de la Generalitat Valenciana.

En aquesta fase es pretén habilitar la primera planta, instal·lar l’ascensor i ampliar el quart de la neteja, el qual comunica el consultori amb l’ajuntament.

“L’actuació és necessària per a adequar aquest important edifici amb millores d’accessibilitat per donar el servei mèdic en les millors condicions. Aquestes obres tenen un benefici per a tots i totes.”, ha assegurat Voro Femenia, alcalde del municipi.

Articles relacionats