18.2 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

“Els clients sempre té raó”, la Platja de Gandia obté el ‘Travellers Choice 2022’ punt turístic millor valorat pels seus clients

 

• Tripadvisor atorga el premi ‘Travellers Choice 2022’ a la platja de Gandia

• Un guardó que acredita als punts turístics millor valorats pels seus clients en 2022 després d’analitzar milers de comentaris entre els usuaris de la plataforma

• La platja de Gandia és l’única de la Comunitat Valenciana en rebre aquest premi que va ser establit l’any 2002

 La platja de Gandia veu recompensada la seua enorme implicació en la gestió de la qualitat dels seus serveis i mesures establides per a garantir la seguretat i salut a les seues platges amb el premi ‘Travellers’ Choice 2022’, atorgat pel portal de viatges Tripadvisor. Un guardó que acredita als punts turístics millor valorats pels seus clients en 2022 després d’analitzar milers de comentaris entre els usuaris de la plataforma i que han convertit la platja de Gandia en l’única de la província de València a rebre aquest reconeixement.

Establits en 2002, els premis ‘Travelers’ Choice Best of the Best’ són l’honor més alt que atorga Tripadvisor. Es tracta dels únics premis de la indústria de viatges basats en milions de crítiques i opinions de viatgers de tot el món. Aquests premis anuals reflecteixen “el bo i millor” per servei, qualitat i satisfacció del client, des d’hotels i allotjaments fins a destins, atraccions, restaurants i experiències. Els guanyadors del premi ‘Travelers’ Choice Best of the Best’ se seleccionen anualment en funció dels comentaris de milions de membres de Tripadvisor. Els reconeixements destaquen no sols les opcions populars, sinó també les veritablement excepcionals que fan que els viatgers tornen a visitar aquest destí.

Després de conéixer la notícia, el regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell, ha afirmat sentir-se satisfet amb el guardó, ja que “suposa un reconeixement al treball conjunt que estem desenvolupant des del consistori i el sector. El passat estiu va ser molt complicat a causa de la pandèmia, però aconseguim ser un destí segur i atractiu. Continuarem desenvolupant aquesta línia de treball”. L’edil també ha destacat que a més de la platja de Gandia “són molts els establiments de la platja i la ciutat que compten amb el ‘Travellers’ Choice dins de les seues categories i això demostra que el sector turístic de la nostra ciutat aposta per la qualitat i l’excel·lència com a eina per a millorar els seus resultats i per a obtindre bons resultats en un mercat cada vegada més competitiu”.

TripAdvisor, per tant, ha afegit com un dels requisits indispensables per a rebre el ‘Travellers’ Choice’ el fet de proporcionar les mesures sanitàries adequades per a protegir el benestar dels usuaris i poder oferir-los al mateix temps una experiència única i enriquidora. Aquests premis ajuden a fomentar el turisme i proporcionen un certificat de garantia que assegura que totes les empreses o llocs premiats són segurs i compten amb mesures preventives contra el virus.

Articles relacionats