13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

El Fòrum Jove arriba a la Casa de la Marquesa de Gandia

– L’objectiu principal és que els joves puguen presentar les seues necessitats per tal d’ajudar-los a millorar la qualitat de vida

– Les jornades seran aquest dissabte, 12 de novembre, a partir de les 17.30 h

Activa Jove continua amb la seua programació d’activitats i tallers juvenils que acabaran el mes de desembre. Aquest dissabte dia 12, a la Casa de la Marquesa, tindrà lloc el Fòrum Jove. Així ho han presentat la regidora de JuventutLydia Morant, acompanyada per la tècnica del departament, Andrea Badal.

En aquest nou esdeveniment focalitzat en els joves de Gandia es farà una presentació oficial del Pla Jove, aprovat en Junta de Govern, on hi haurà una explicació de tot el contingut. Les jornades començaran a les 17.30 h i es desglossaran de la següent manera:

• Apertura amb presència de l’alcalde de la ciutat, José Manuel Prieto, i explicació del Pla Jove.

• Taula redona on participarà gent jove de la ciutat com, per exemple, Antonio Faus, un dissenyador reputat de Gandia, Víctor Rodrigo, dedicat al món de la robòtica i la mateixa Lydia Morant, regidora de Juventut i nadadora.

• Debat on es parlaran els diferents assumptes que afecten els joves i on es tractarà d’aportar solucions al Pla Jove.

• Cloenda amb música en directe als jardins de la Casa de la Marquesa i picaeta.

L’edil ha assegurat pel que fa a les activitats que «intentem que siguen unes jornades dinàmiques on donem solucions a totes les necessitats i qüestions que els joves presenten alhora que puguen gaudir de l’oci». Morant ha afegit: «Volem que vinguen molts joves i que la nostra societat estiga representada i forme part d’una jornada que serà molt dinàmica».

Per la seua banda, Badal ha parlat del problema que té la població juvenil hui dia no sols a Gandia, sinó al món en general: «Els darrers anys han estat molt canviants per al públic juvenil per les variacions socioeconòmiques. Per això, en fòrums com aquest el que intentem és recavar totes les demandes que ens presenten per a ajudar i millorar la qualitat de vida d’aquest grup d’edat tan nombrós».

L’oci, el temps lliure o l’ocupació són els principals temes que afecten directament a les propostes dels joves de la ciutat. Tots ells es tractaran en aquest Fòrum Jove, que es farà una vegada a l’any per a donar veu a aquesta franja de la societat.

Articles relacionats