16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Toni Durà, premi Trajèctoria Cultural Foment AIC Gandia 

 

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, va assistir ahir a l’acte que va tindre lloc en Foment on es va fer entrega del premi a la Trajectòria Cultural que atorga aquesta entitat. La màxima autoritat del govern municipal va estar acompanyat en aquesta VI edició pel president de Foment, per Joaquín Barber, el vicepresident de cultura de l’entitat, Pasqual Molina, el secretari general i altres membres de la corporació.

Toni Durà va ser l’artista que va rebre aquest distingit premi. Durà ha dedicat tota la vida a allò que més l’apassiona i l’alcalde va voler retre homenatge a la seua dilatada experiència amb aquestes paraules: «És d’aquestes persones que, des de sempre, ha posat el seu talent, la seua vàlua professional i personal i la seua dilatada experiència al servei de la ciutadania, al servei de la Cultura amb majúscules, al servei de la seua ciutat. El seu treball s’ha convertit en un referent nacional i internacional».

Prieto, per acabar el seu discurs felicitant a la Societat de Foment, Agricultura, Indústria i Comerç de Gandia, per promoure la cultura i retre un merescut homenatge a Toni Durà.

Articles relacionats