17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

L’Alqueria de la Comtessa continua col·laborant amb ASMISAF

L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa reforça el seu compromís amb l’Associació ASMISAF i continua col·laborant de forma activa. En aquest cas, l’Ajuntament ha cedit les instal·lacions de la biblioteca perquè els usuaris del Centre Ocupacional d’ASMISAF de l’Alqueria de la Comtessa puguen realitzar un curs formatiu.

Durant 4 mesos, 10 alumnes realitzaran un curs de Cuina Saludable finançat amb Fons Europeus, la Fundació ONCE i ASMISAF. Aquesta formació està impartida per la mestra de Labora Maite Soler, que s’encarregarà tant de la part teòrica com pràctica. L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa també col·labora cedint les instal·lacions de la biblioteca, mostrant d’aquesta manera el seu compromís amb l’ASMISAF. Cal destacar que l’objectiu d’aquestes accions formatives és millorar la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, i aconseguir que tinguen més oportunitats.

L’Alcalde Voro Femenia ha destacat la implicació de l’Ajuntament, ja que: “ens sentim orgullosos del fet que ASMISAF tinga el seu centre ocupacional al nostre poble, creiem en les capacitats de totes les persones, en la plena inclusió i estarem al seu costat recolzant-los en tot el que necessiten”.

Articles relacionats