14.1 C
Gandia
Dimecres, 29 març, 2023

L’artista gandià, Noé Peiró, exposa a Madrid la seua col·lecció ‘Joguets’

– Del 2 al 28 de gener, en la Galeria Sara Caso de Madrid, exposa el jove pintor i muralista Noé Peiró la seua obra més recent.

L’exposició, titulada “Joguets” presenta de forma artística i plàstica la influència que des d’edats molt primerenques exerceixen els joguets en el món i la psicologia infantil.

Amb un traçat clar, colorista, conceptual i figuratiu, l’artista ens trasllada a un món personal i lluminós on les picades d’ullet al POP ART són una constant.

Nascut a Gandia (la Safor) fa 25 anys, estudià Belles arts en la Universitat Politècnica de València per a realitzar posteriorment un Màster en Educació Secundària.

Des dels seus inicis el seu treball ha sigut reconegut en multitud d’ocasions. Actualment, podem gaudir de la seua obra a l’aire lliure en múltiples espais, com en Fuentelencina (Guadalajara), Peñarroya de Tastavins (comarca de Matarrañas) o en un dels carrers més antics de Gandia, el carrer l’Hospital al costat del museu Maga.

L’exposició és sens dubte una magnífica ocasió per a conéixer l’obra d’aquesta jove promesa consolidada de la pintura més actual.

Articles relacionats