L’Alqueria de la Comtessa celebra la cinquena Fira Gastronòmica del 5 a l’11 d’octubre

L’Alqueria de la Comtessa celebra enguany la cinquena edició de la Fira Gastronòmica, que tindrà lloc del 5 a l’11 d’octubre. Com cada any, es tracta d’un esdeveniment en el qual l’Ajuntament ha organitzat diverses activitats on la gastronomia, la música, els jocs i la festa són els protagonistes.

La Fira Gastronòmica comença este divendres 5 amb un “Picnic” per als més menuts. Els xiquets i xiquetes d’infantil i primària podran gaudir de jocs didàctics d’habilitat, concentració i competició creats amb utensilis de cuina.

Dissabte 6 d’octubre és la nit de les tapes, organitzada per l’Associació de Festers Santíssim Crist, l’Associació Els Lluïsos, l’Associació de la Divina Aurora, l’Associació de Moros i Cristians, l’Associació d’Ames de Casa Tyrus, la Unió Musical Santa Cecília, el Club Esportiu Conde i el Club de Córrer Camallaes.

Diumenge 7 d’octubre, el veí del municipi Antonio Galera i l’Associació de Cotxes i Motos Antigues de Gandia han organitzat una exposició de cotxes antics i motos antigues.

Dilluns, 8 d’octubre, hi haurà un taller sota el nom “Fira de tapes”, en el qual els xiquets i xiquetes podran fer un repàs pels sabors de la nostra gastronomia, així com cuinar i elaborar la seues pròpies tapes.

Dimarts, 9 d’octubre serà el torn de les esperades paelles al pàrquing del camp de futbol on l’ajuntament proporcionarà el recapte necessari. Este acte compta amb la col·laboració de la Filà Pirates de l’Alqueria de la Comtessa.

Per últim, enguany s’ha sumat a la Fira Gastronòmica el sopar d’associacions organitzat per l’Ajuntament, que tindrà lloc el dijous 11 d’octubre. Abans, a les 20 hores, hi haurà un concert musicoteatral a càrrec de la Banda de Música i del grup de teatre de l’Alqueria de la Comtessa.

Ana López, regidora de Cultura, i l’alcalde, Voro Femenia, coincideixen en afirmar que es tracta d’un esdeveniment “molt dinàmic, amb molta festa, cultura i amb activitats per a tots els públics”.

 

Et Pot Interessar