La Policia desmantella dues plantacions de marihuana a Almoines i Xeraco i deté dues persones

Agents de la Policia Nacional han desmantellat en dues operacions dues plantacions de marihuana situades en habitatges de les localitats d’Almoines i Xeraco, en les quals han intervingut més de 46 quilos de marihuana, 380 euros, 20 focus, tres aires condicionats, dos filtres de carboni i un extractor, i han detingut a dues persones.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat, les recerques es van iniciar a la fi del passat mes en tenir coneixement els agents de la possible existència de dos cultius de marihuana en habitatges d’ambdues localitats.

Durant les recerques els policies van localitzar ambdós habitatges, en les quals es percebia una «forta olor» des del carrer i en una d’elles es podia visualitzar les plantes de grans dimensions sobreeixint pel terrat. En un dels domicilios hi ha via 15 quilos de marihuana i en l’altre més de 31 quilos.

Com a conseqüència de les dues operacions, els agents han detingut a dos homes de 47 i 51 anys, de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Els detinguts, un d’ells amb antecedents policials, han sigut posats en llibertat després de prendre’ls declaració i ser advertits de l’obligació de comparèixer davant l’autoritat judicial quan para açò anaren requerits.

Et Pot Interessar