19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

L’ALQUERIA DE LA COMTESSA CELEBRA EL DIA MUNDIAL DE LA INFÀNCIA

 

 

Aquest diumenge, 20 de novembre es celebra el Dia Mundial de la infància, i des de l’Ajuntament de l’Alqueria s’han programat diverses activitats per a que els xiquets i xiquetes del poble puguen gaudir d’un dia diferent i dedicat plenament a ells. Totes les activitats es faran al parc de l’ermita Sants de la Pedra de l’Alqueria de la Comtessa, una jornada pensada per a que puga acudir tota la família.

 

El dia començarà amb la constitució del consell de xiquets i xiquetes a les 11:30h, una manera de donar veu al més menuts i escoltar de primera mà les seus inquietuds i necessitats. El consell es farà obert i pot assistir tothom. Seguidament des de les 12:00h, començaran les activitats lúdiques com ara  rocòdrom, tirolina, zona de tir amb arc i castell inflable. A partir de les 14:00h s’ha organitzat un dinar popular d’entrepà per a tots els assistents. Per a aquest dinar és necessari apuntar-se prèviament a l’Ajuntament i té un preu de 3 euros, amb el que entra entrepà, beguda i taula. La data màxima per a apuntar-se és este divendres dia 18 de novembre.

Ana López, regidora de cultura del consistori, ha afirmat que “aquest dia recorda que tots els xiquets tenen dret a la salut, l’educació i la protecció, independentment del lloc del món en el que hagen nascut.   Anime a tots i totes  a participar en aquestes activitats en honor a l’aprovació de la Declaració dels Drets dels xiquets”.

 

Articles relacionats