24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

Concert de l’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia

 

  • Per la celebració de la festa en honor a Santa Cecília

L’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia celebra la festa en honor a Santa Cecília, amb una sèrie d’actes que tindran lloc els dies 18, 19 i 20 de Novembre. Activitats diverses per als músics, socis de l’Associació i poble de Palma en general; amb activitats com sopars, dinars, cercaviles o el tradicional concert del dissabte 19 de Novembre a partir de les 19.00 hores a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Palma.

La banda Amics de la Música de Palma ha preparat un concert especial, combinant música de pasdobles i bandes sonores de pel·lícules, tot sota la direcció del seu director Vicent Martí Ferrer. Començant amb el pasdoble Vicente Penadés de David Penadés Fasanar, continuant amb l’obra The Empire Strickes Back i Star Wars, composicions de John Williams (obres de les pelicules de la Saga Star Wars).

Després d’un breu descans, la banda de Palma interpretarà el pasdoble Reina de Fiestas 1960 de Jose M° Ferrero Pastor, seguit d’altres composicions de bandes sonores de pel·lícula realitzades per John Williams, en concret Jurrassic Park i Selections for E.T.

Articles relacionats