16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

L’Alqueria de la Comtessa acull l’exposició “Falleres per la igualtat”

– L’exposició itinerant patrocinada per Caixa Popular per a la lluita per la igualtat ha arribat a l’Alqueria de la Comtessa

“Falleres per la Igualtat” és una exposició itinerant que viatja pels pobles de la província de València. Està formada per sis escultures creades per les artistes falleres María José i Pilar Luna, en forma de valencianes, intervingudes artísticament, i que reivindiquen diferents afirmacions sobre la igualtat als davantals. Pretén posar de manifest les nostres arrels valencianes on la cultura, la festa i el feminisme és emblema de la nostra terra. Unes escultures acolorides, símbol de la diversitat i on predomina el morat, color que representa el moviment feminista per la Igualtat.

En el cas del nostre municipi, són dos les obres que es poden visitar. Estan a l’entrada de l’edifici principal de l’ajuntament, a les oficines de registre, per tal que totes les persones que s’acosten a fer tràmits es troben amb aquestes escultures i siguen visibles per a tots. L’exposició estarà a l’Alqueria fins al  23 d’abril.
“Estem molt satisfets de rebre aquesta exposició, una lluita per la igualtat que encara és necessària i és important visibilitzar” ha destacat  l’alcalde Voro Femenia.

Articles relacionats