16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

La Survival Zombie arriba a Tavernes

 

 

– L’activitat impulsada per la Regidoria de Joventut, amb Producciones de Acero i World Real Games, reunirà a centenars de joves que hauran d’escapar dels atacs dels zombis pels carrers de Tavernes

– Les entrades ja es troben a la venda al següent enllaç (http://survivalzombie.es/survival/tavernes-de-la-valldigna/), amb un preu de 16 euros per a les persones empadronades en Tavernes

Tavernes de la Valldigna acollirà la nit del dissabte 29 d’abril la gimcana Survival Zombie, una activitat impulsada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament juntament amb Producciones de Acero i World Real Games, que reunirà a centenars de joves que hauran d’escapar dels atacs dels zombis per a sobreviure a la perillosa i divertida nit que prepararà l’organització.

Així, en el joc en viu participen dos rols, els supervivents i els zombis, aquests últims tractaran d’atrapar als primers seguint la dinàmica i les regles del joc, tot a través de proves que preparà l’organització. L’esdeveniment té una durada de 6 hores, amb una escena inicial (22 hores) i una final (04 hores) amb diferents sorpreses per als i les participants.

Les entrades ja es troben a la venda en el següent enllaç de la web oficial de Survival Zombie (http://survivalzombie.es/survival/tavernes-de-la-valldigna/), amb un preu de 16 euros per a les persones empadronades en Tavernes, i de 31 euros per a les persones no residents en el municipi valler. Fins al moment, ja hi ha un centenar d’entrades venudes.

Cal recordar que el joc de supervivència zombi va dirigit també als i les joves menors d’edat. En el cas dels i les menors de 10 a 13 anys hauran d’anar acompanyats per un adult, mentre que els i les joves de 14 a 17 anys necessitaran una autorització familiar.

El regidor de Joventut, Miquel Tur, ha assenyalat que “la Survival Zombie se celebra des de fa 10 anys amb gran èxit per diferents ciutats espanyoles. Gràcies a la producció tan treballada, el fa ser un joc molt realista i cuidat, sent la millor forma de soltar adrenalina i passar-ho bé amb la resta de participants”.

Articles relacionats