16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

El Sona Baixet Fest arriba al barri del Raval de Gandia

 

Aquest cap de setmana amb espectacles i activitats per a tota la família: concerts, teatre, cinema, dansa i arts plàstiques són algunes de les propostes del Sona Baixet per als més menuts.

El festival Sona Baixet, organitzat per LaCasaCalba al barri del Raval de Gandia, és un esdeveniment artístic i cultural que proposa un fum d’espectacles i activitats per gaudir en família.

Dissabte 1 i diumenge 2 d’abril, el Teatre del Raval, la nau de la Fundació Espurna i el carrer Sant Ramon seran els tres espais on es desenvoluparà la programació, que enguany inclourà música, teatre, cinema, dansa, arts plàstiques i jocs de fusta, amb l’objectiu d’esperonar la cultura de proximitat, la creativitat i les trobades intergeneracionals, posant als més xicotets de la família al centre del festival.

“El Sona Baixet és una celebració i un espai de trobada intergeneracional amb l’art i la cultura”, explica Isabel Cogollos, gerent del Teatre del Raval. “Moltes famílies de les comarques centrals ens tenen com a referent i repeteixen cada any. Esperem comboiar també a qui encara no ens coneix”, apunta.

Jaume Barri, el duo barceloní Ual·la, la companyia belga Het Fluisterhuis, Abraham Arzate ‘El Romperécords‘, Pierre Bastien i Dr. Truna’, Enámbar Danza i el Ball de Santo Vito són alguns dels artistes que participen en aquesta 9a edició. També Pepa Castillo amb els seus tallers d’art participatius, ‘Toca Madera‘ amb Jocs de Fusta i l’animació de la Minidisco, amb El Triangulista com a mestre de cerimònies.

El cartell és el mateix per als dos dies, amb la intenció de facilitar la conciliació de les famílies i de fer possible la creació de recorreguts alternatius pels tres espais. A més, el Sona Baixet recupera enguany els dinars populars amb el Gastroespai, amb la col·laboració de Pep Gomaris i el col·lectiu Ca Saforaui.

Les entrades i els abonaments anticipats encara estan disponibles al web www.sonabaixet.com i al web del Teatre del Raval, amb un preu de 10 € i 12 € respectivament. També es podran adquirir en taquilla durant els dos dies de festival.

Articles relacionats