15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

L’ALCALDESSA TRANSMET AL SECTOR TURÍSTIC LA SEUA APOSTA DECIDIDA PEL TURISME FAMILIAR I ESPORTIU

L’alcaldessa de Gandia ha comunicat als representants del sector turístic la seua intenció, com a màxima responsable en matèria de turisme, de fer una aposta pel turisme familiar i esportiu basada en la creació de sinèrgies entre els sectors implicats que permeten la desestacionalització de la platja. 

Així ho ha comunicat este dimecres en la segona Mesa de Turisme de la present legislatura, on durant quatre hores han participat els principals agents turístics de la ciutat (hostaleria, hotels, apartaments, càmpings i agències de viatge), representants dels dos principals moviments socials de la ciutat (Falles i setmana Santa), la Universitat, les associacions de comerciants, l’associació de la Fideuà de Gandia, representants del Palau Ducal, el Tetare del Raval o la Casa d’Andalusia i els representants polítics de Gandia per analitzar, entre altres temes, les campanyes de falles i Setmana Santa, la preparació de la campanya estival, les subvencions sol•licitades a administracions superiors per millorar la qualitat turística de la destinació, entre d’altres. La mesa va estar presidida per l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant i Evarist Miralles, Tècnic de l’Àrea de Creació de Producte Turístic del Patronat Provincial de Turisme.

En el cas del Turisme familiar, Gandia ja es troba al 95% de complir tots els requisits per adherir-se al Club de Producte de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana, el que permetrà augmentar la visibilitat de la ciutat en un segment de turisme cada vegada més important. Pel que fa al turisme esportiu, s’ha transmès l’aposta ferma per aquest tipus d’esdeveniments que generen importants impactes en l’economia municipal que es poden millorar les seves xifres utilitzant noves eines que permeten la millora de la comunicació entre els sectors.

Referent a això, des del Departament de Turisme ja té pràcticament finalitzada la nova web que comptarà amb suport per a tot tipus de plataformes i inclourà un calendari de totes les activitats programades a la ciutat. Els diferents departaments del consistori podran accedir a aquest sistema per introduir les seves activitats i així poder facilitar als turistes i visitants l’ampli ventall d’iniciatives que es realitzen diàriament a la nostra ciutat. A més, també es desenvoluparan línies de treball per posar en valor les ofertes culturals i mediambientals de Gandia i el seu entorn.

Un altre dels aspectes que ja s’està desenvolupant és l’augment de la qualitat dels serveis mitjançant la implantació del sistema SICTED en el qual estan participant prop de mig centenar de comerços de la ciutat.

Finalment, també van ser constituïts els grups de treball específics on podran participar tots els sectors implicats per tal de plasmar les idees abordades durant les dues primeres mesos i començar el seu desenvolupament.

Articles relacionats