11.3 C
Gandia
Dijous, 2 febrer, 2023

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, és la nova ministra de Ciència i Innovació

– La remodelació del govern del President Sànchez arriba fins a Gandia

– Jose Manuel Prieto serà el candidat del grup socialista per optar a l’alcaldia de Gandia

La gandiana Diana Morant Ripoll serà la pròxima ministra de Ciència i Innovació. L’actual Alcaldessa de Gandia té 41 anys, i és enginyera en telecomunicacions.

Diana Morant va ser portaveu del Grup Municipal Socialista en la legislatura del 2011-2015, en la qual va mantindre una oposició forta en el que va ser alcalde popular Arturo Torró, en la següent legislatura va obtindre l’alcaldia gràcies a un pacte amb una coalició formada per Compromís, EUPV i una plataforma ciutadana i al suport en el ple d’investidura de l’únic regidor de Ciutadans, Ciro Palmer.

En l’actual legislatura va revalidar l’alcaldia, en aquest cas aconseguint una àmplia victòria electoral en aconseguir 11 representants, a quatre de la majoria absoluta, que va tornar a aconseguir a través del pacte del Serpis amb la formació política de Compromís + Gandia Unida.

Destacar que l’alcaldessa ha impulsar a Gandia per convertir-la en un referent científic i tecnològic, sent pionera en la implantació del projecte ‘Smart City’ i entrant a formar part de la Xarxa de Ciutats de la Ciència i la Innovació i de la xarxa Districte Digital, entre altres projectes.

Articles relacionats