16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Tavernes organitza els primers tallers d’iniciació a la ràdio per a gent gran

–  La iniciativa va dirigida a les persones majors de 60 anys i té l’objectiu d’aproximar-los a la ràdio i al seu funcionament

Per a participar-hi cal inscriure’s al telèfon 96 282 11 42

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Serveis Socials, ha programat una sèrie de tallers d’iniciació a la ràdio per a les persones majors de 60 anys durant el mes de juny.

Es tracta d’una activitat innovadora i atractiva que té com a objectiu principal acostar a la gent gran al sector de la radiofòrmula, aprendre com funciona i formar part d’un programa de ràdio per a sentir-se partícips en l’entorn dels mitjans de comunicació i continuar treballant en la digitalització.

Per a participar-hi, cal inscriure’s cridant al telèfon 96 282 11 42 en horari de 9 a 14 hores. Es faran diferents grups, i una vegada estiguen tancats, s’informarà de la data d’inici dels tallers.

TALLER DINICIACIO A LA RADIO OK 1

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “este tipus d’activitats permeten que els i les més majors s’acosten a les noves tecnologies com la ràdio i els mitjans de comunicació, un àmbit molt cridaner i que els ajudarà a socialitzar”.

Articles relacionats