15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

El Real de Gandia obri “Els Torradors”

L’Ajuntament del Real de Gandia, va inaugurar dissabte passat 28 de maig a la nit, “Els Torradors”, una nova zona de pícnic que ja és una realitat en l’Avinguda de la Pau.

El sopar, una torrà a base d’embotit i carn, va ser un èxit de participació, ja que va congregar al voltant de 250 persones, que van passar una vetlada agradable, veïnal i de molt bon ambient.

El Real de Gandia Els Torradors 1

L’Ajuntament ha instal·lat enllumenat per a poder fer un millor i major ús, així es poden oferir 3 torns: esmorzar, de 9 h a 12 h; menjar de 12 h a 19 h; i sopar de 19h a 24h.

Com ens comenta l’alcalde, Gustavo Mascarell “es tracta d’un espai delimitat, agradable i molt condicionat amb 8 torradors, 8 punts de taula, lavabos, arbratge i punt d’aigua. La gent va fer una molt bona valoració el dissabte”. “Es tracta d’un espai que continuarem millorant atenent les consideracions de les persones usuàries”.

De fet, ja s’ha previst doblegar algunes taules per a donar cabuda als grups més nombrosos. Més informació en la web www.elrealdegandia.es

Articles relacionats