L’Ajuntament de Gandia incrementa la seua plantilla en 80 joves gràcies a una subvenció del Servef

Els regidors de Gandia Jose Manuel Prieto i Alícia Izquierdo, acompanyats per altres representants municipals, han donat benvinguda als 38 nous treballadors municipals que s’incorporen a l’Ajuntament de Gandia i que se sumen als 42 que ho van fer divendres passat.

En total són 80 joves els qui podran treballar al consistori durant els pròxims 12 mesos gràcies a les dues subvencions del Servef, organisme dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per un valor d’1,2 milions d’euros.

Jose Manuel Prieto ha destacat que aquests nous programes que s’emmarquen dins d’ «Avalem Joves«. Els programes EMPUJU i EMCUJU es diferencien substancialment respecte a altres iniciatives d’aquest tipus posades en marxa amb anterioritat. «Tant la durada dels contractes com la retribució que reben, deixen enrere els salaris i les durades dels programes de beques. Amb aquests 80 joves enriquim l’administració en un doble vessant. Ells adquireixen experiència a l’Ajuntament i el consistori s’enriqueix amb tota l’experiència i coneixements que tenen, ja que aporten perfils que no abunden en l’Ajuntament de Gandia«.

Per la seua banda, Alícia Izquierdo ha explicat que són 42 els joves sense estudis o estudis mitjans i 38 amb estudis superiors els qui s’incorporen. El programa Avalem Jove té com a objectiu combatre l’atur en un sector de la població especialment castigat per la crisi com és la joventut. «Treballaran durant 12 mesos a jornada completa a les dependències municipals. Això enriqueix a l’administració i a ells els aporta una experiència per enriquir el seu currículum. Pròximament, anunciarem la posada en marxa d’Avalem Experiència dirigit a majors de 30 anys que bàsicament té les mateixes característiques«.

Et Pot Interessar