11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

L’AJUNTAMENT DE GANDIA IMPLICA TOTS ELS DEPARTAMENTS EN LA PROMOCIÓ D’HÀBITS SALUDABLES

La Regidora delegada de Sanitat Pública i Polítiques Saludables a l’Ajuntament de Gandia, Liduvina Gil, ha assistit a Còrdova a la Jornada sobre “Ciutats promovent hàbits saludables”, organitzada per l’Assemblea Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables, a la qual Gandia ja ha sol·licitat la seua adhesió.

 

Durant aquesta jornada, s’han realitzat diverses ponències i taules rodones, on s’ha destacat la importància dels Ajuntaments a l’hora de promoure hàbits saludables. En aquest sentit, un dels temes principals sobre els quals s’ha treballat ha estat el de la salut com a eix transversal de totes les polítiques municipals: urbanisme, mobilitat, esports, serveis socials, comerç just o exclusió social.

Per portar això a cap, es destacaven dos punts: la necessitat d’un finançament adequat per poder dur a terme aquestes polítiques saludables, i l’esforç dels ajuntaments a implicar als seus ciutadans en les polítiques a implementar de salut.

Liduvina Gil ha destacat que “en matèria de polítiques saludables i de prevenció, Gandia ja duu a terme moltes accions en aquest sentit, per la qual cosa el Departament de Salut de Gandia seguirà en aquesta línia de treball i, al costat de la Conselleria de Sanitat, ens seguirem coordinant per dur a terme conjuntament més accions que fomenten els hàbits saludables”.

Articles relacionats