23.5 C
Gandia
Dissabte, 1 abril, 2023

L’agressor va col·locar un ganivet en el coll de l’empleat per emportar-se la caixa registradora

 

 

• La Policia Nacional deté a un home després de robar amb violència en una fruiteria

• Va col·locar un ganivet de grans dimensions en el coll de l’empleat, i amenaçant de ferir-lo, i es va apoderar de la caixa registradora

• La col·laboració ciutadana ha facilitat la identificació i detenció del sospitós

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un home de 27 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació, després de pel que sembla sostraure la caixa registradora d’una fruiteria de la localitat amenaçant a l’empleat amb un ganivet de grans dimensions.

Els fets van ocórrer el passat cinc de gener, quan el treballador d’una fruiteria gandiana va ser sorprés per una persona que portava un passamuntanyes i esgrimia un ganivet. L’agressor va col·locar l’arma blanca en el coll de l’empleat, amenaçant de ferir-li, aconseguint així apoderar-se de la caixa registradora, que contenia uns 200 euros. Seguidament, va fugir a la carrera del lloc.

Les investigacions dels agents i la col·laboració ciutadana han permés esbrinar la identitat del sospitós, establint la Policia Nacional un dispositiu de vigilància a fi de localitzar-lo i detindre’l.

Finalment, els policies ho han arrestat com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació quan aquest eixia d’un domicili on havia romàs amagat durant cinc dies per a eludir l’acció policial.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Articles relacionats