23.9 C
Gandia
Dissabte, 1 abril, 2023

Gandia rep a Fitur la visita del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig

 

 

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha visitat aquest matí l’estand de Gandia en Fitur durant la visita que ha realitzat a IFEMA amb motiu de la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana.

Gandia Fitur President 1
El president ha sigut rebut per l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, qui ha estat acompanyat pel president de la Diputació de València, Toni Gaspar; el diputat de Turisme, Jordi Mayor; el vicealcalde, Josep Alandete i els regidors Salvador Gregori, Alícia IzquierdoLydia Morant, a més dels representants del sector turístic de la ciutat.

L’alcalde ha fet lliurament al president d’una estatueta de Sant Francesc de Borja que s’ha realitzat amb motiu de la celebració de l’any Jubilar.

Posteriorment, en l’acte institucional celebrat per la Generalitat Valenciana, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer ha posat a Gandia com a exemple i referència d’una ciutat que ha iniciat un ambiciós projecte de transformació a tots els nivells per a aconseguir reinventar-se com a destinació turística de qualitat i sostenible capaç d’assumir els nous reptes que planteja el mercat turístic global.

Articles relacionats