L’agressió a un periodista de Telemadrid deixa a Ciutadans fora de joc en la batalla dels llaços

Albert Rivera, Inés Arrimadas i Ciutadans han perdut la batalla dels llaços des del moment que diverses persones han agredit la vesprada de dimecres a Barcelona a un càmera de Telemadrid, que ha rebut quatre punyades en la concentració convocada en la Ciutadella en protesta alhora per l’agressió a una dona dissabte per retirar llaços grocs.
Segons ha confirmat la pròpia cadena en els seus informatius, alguns dels participants en aquesta protesta han colpejat al càmera perquè creien que portava un llaç groc i l’han confòs amb un treballador de TV3. «Paradoxalment, era una manifestació per a protestar contra una agressió», ha manifestat en Twitter el presentador de Telemadrid Javier Gómez.
«Aquesta vesprada -per dimecres- un càmera de Telemadrid ha sigut agredit en la manifestació del Parc de la Ciutadella a Barcelona mentre feia el seu treball. No és només un atac a la llibertat d’informació sinó també a un treballador que compleix amb la seua obligació. Tot el suport al nostre company», ha afegit el director de la televisió pública madrilenya, José Pablo López.
Ciutadans, el partit convocant de la concentració, ha telefonat a la persona agredida per a mostrar-li les seues disculpes i condolences per l’ocorregut.
En els primers minuts de la concentració s’han produït moments de tensió quan un grup de manifestants han exigit a diversos periodistes que no els graven mentre proferien crits contra Tv3.
Un càmera de Telemadrid ha sigut agredit per un dels concentrats i ha sigut escortat per dos agents dels Mossos d’Esquadra mentre se seguien sentint crits com ‘Fóra Tv3’ i ‘Mossos fóra’. L’agressió s’ha produït quan uns concentrats han tirat de la càmera que portava al muscle el periodista, que llavors se’ls ha encarat i també els ha dit que era de Telemadrid.
Un dels activistes l’ha colpejat en el cap amb la mà, moment en què alguns han cridat ‘Fora’ en contra d’ell: altres periodistes l’han apartat del lloc i ha sigut llavors quan se li han acostat els dos mossos.

També han increpat als Mossos amb consignes com ‘El 1 de octubre dónde estábais’, ‘Aquesta policia està polititzada’ i ‘Ací, ací, la Guàrdia Civil’.

El periodista presenta denúncia

El càmera de Telemadrid ha presentat aquest dijous denúncia per l’agressió en la concentració convocada per Cs . El periodista ha presentat la denúncia aquest dijous al matí davant els Mossos d’Esquadra, ha informat el cos policial.

Et Pot Interessar