Detinguda una dona a Gandia acusada de quatre robatoris amb el mètode de l’abraçada afectuosa

La Guàrdia Civil de Gandia ha detingut a una dona espanyola de 28 anys amb antecedents per furts en comerços acusada de robar a quatre persones majors joies valorades en 4.500 euros mitjançant el procediment de la «abraçada afectuosa».
Segons ha informat l’institut armat en un comunicat, la recerca va arrancar després de tenir coneixement en els mesos de maig i juny d’una sèrie de furts de joies a persones d’avançada edat en la demarcació de Gandia mitjançant la «abraçada afectuosa», que consisteix a guanyar-se la confiança de les víctimes oferint-se a ajudar-les en el cas de les dones o oferint sexe als homes.
Els autors d’aquest mètode sempre trien a persones d’avançada edat, que estan en la via pública soles i que porten joies, tot açò per a assegurar el robatori i la posterior fugida de forma ràpida.
Fruit de la labor de recerca dels agents s’han pogut esclarir aquests fets i establir el modus operandi. L’operació va culminar el passat 22 d’agost amb la detenció d’una dona i les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció número 3 de Gandia.

Et Pot Interessar