12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

L’Agència Efe llança un portal per a fomentar la igualtat

L’Agència Efe ha presentat la pàgina Efeminista.com, una plataforma per a promoure la igualtat real, empoderar a les dones i aconseguir la seua participació en tots els àmbits.
La nova web servirà a més per a fomentar la relació amb associacions i grups de dones, així com per a servir-los de suport en l’àmbit de la comunicació.
Tractarà també d’oferir ajuda per a l’elaboració de plans d’igualtat.
Amb açò, es dóna compliment a la Llei d’Igualtat, que en el seu article 38 inclou un mandat a l’Agència perquè vetle pel respecte del principi d’igualtat i, especialment, per la utilització no sexista del llenguatge.
La Llei demana a més a Efe que promoga la incorporació de les dones a llocs de responsabilitat directiva i professional i adopte codis de conducta tendents a transmetre el contingut del principi d’igualtat.
Efeminista és un projecte global i transversal engegat pel president de l’Agència, Fernando Garea, en el qual s’inclouen altres accions com l’elaboració del Pla d’Igualtat de l’Empresa, l’aplicació del criteri de paritat en els nomenaments o la formació en igualtat i llenguatge no sexista.

Articles relacionats