12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Desenes de persones i empreses responen al sopar benèfic de l’associació Parkinson

CENA PARKINSON 19
La regidora Laura Morant (esquerra, de peu).

L’Associació de Parkinson Gandia-Safor ha reunit al seu sopar benèfic desenes d’associats, familiars, col·laboradors, així com representants de les organitzacions empresarials i representants de les formacions polítiques.. 
El sopar, celebrat divendres al restaurant Molí Canyar, va comptar a més amb una gala en la qual es va voler agrair especialment a tots els assistents la seua col·laboració amb l’associació.
A més, la presentadora, amb la col·laboració de diverses mans innocents, va donar pas a la Rifa Benèfica, on es van repartir multitud de regals aportats per nombroses empreses que van voler sumar-se a aquesta causa, sortejant els seus productes entre els assistents.
Un dels moments més especials es va viure quan l’equip terapèutic i de gestió de l’associació, van fer un homenatge a la presidenta, Mari Carmen Escrivá, per la seua dedicació a l’associació. Així mateix, un altre dels moments el va protagonitzar l’antic president, Delfín Lliso, qui va rebre un homenatge del vicepresident de l’Associació de Veïns de Corea, Salvador Gregori.
El sopar va finalitzar amb l’actuació del grup musical Parkin Son Music, que va delectar als assistents amb cançons populars i concloent amb la cançó “Resistiré” del Duo Dinámico, amb la qual s’identifiquen els afectats/des de l’associació. Posteriorment els alumnes de l’ “Acadèmia de Nico”, van realitzar una exhibició de balls de saló, finalitzant així la vetlada.

Articles relacionats